aanrijding met letselschade

Inzittenden en letselschade

 • Maximale schadevergoeding
 • Gegarandeerd kosteloze hulp
 • Betrouwbaar, deskundig en daadkrachtig

Als je betrokken raakt bij een ongeval, hoe zit het dan met inzittenden en letselschade? Wat als je de bestuurder van een auto bent en je hebt een ongeluk waarbij ook de inzittenden letselschade oplopen – wie draait er dan op voor hun schade? Of wat als jij als inzittende letselschade oploopt? Claim je je schadevergoeding bij de wederpartij of bij degene bij wie je in de auto zat? Letselschade Nederland helpt je verder bij vragen over inzittenden en letselschade!

Passagier bij een ongeval

Je kunt als passagier betrokken raken bij een verkeersongeval. Het is duidelijk dat je zelf helemaal geen schuld hebt aan het ongeval. Immers, je zat ernaast terwijl ongeluk gebeurde. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je met kosten blijft zitten! Maar wie draait er op voor jouw gemaakte kosten? Dat is niet altijd meteen duidelijk. Daarom is het het beste om advies van een deskundige in te winnen. Letselschadejuristen hebben veel ervaring met dit soort zaken en weten waar de aansprakelijkheid ligt. Zo kunnen zij je helpen met het aanvragen van de schadevergoeding waar je als inzittende met letselschade recht op hebt.

Vragen over inzittenden en letselschade?

Zorg dat je een ervaren en onafhankelijke letselschadejurist kiest, die je letselschade bij de tegenpartij gaat claimen. Vraag onze brochure aan om je op weg te helpen. Daarin staat veel nuttige informatie die je kunt gebruiken als je een schadevergoeding wilt claimen en te maken hebt met inzittenden.

Altijd recht op schadevergoeding

In het geval dat je betrokken bent geraakt bij een verkeersongeval als schuldeloze inzittende en je hebt letselschade, heb je altijd recht op een schadevergoeding. Ofwel omdat de persoon waarbij je in de auto zat verzekerd is voor dit soort situaties, of omdat je onder de Regeling Schadeloze Derde valt. Dit is een regeling die verzekeraars hebben getroffen om te zorgen dat inzittenden en schuldeloze derde partijen het slachtoffer worden van eindeloos gekissebis over wie hun schade vergoed.

Ik heb whiplash, wat nu?

Wanneer je in een auto zit die van achter door een andere auto wordt aangereden is de kans groot dat je whiplash klachten ontwikkelt:

 • Hoofdpijn
 • Spierpijn
 • Nekpijn
 • Vergeetachtigheid
 • Slaapproblemen
 • Concentratiestoornissen

Een whiplash is een ernstige aandoening waar je je hele leven last van kan blijven houden. Herken je die klachten bij jezelf? Ga dan zo snel mogelijk naar een huisarts. Misschien kan hij je medicijnen voorschrijven of kan hij je doorsturen naar een fysiotherapeut of revalidatiearts.

Vul het formulier rechts in, als je wilt dat wij samen met jou je schade gaan claimen bij de tegenpartij.

Schade Verzekering Inzittenden

Wanneer er op je auto een SVI-verzekering is afgesloten, kun je je schade op deze verzekering verhalen. Ook de schade die je bijvoorbeeld lijdt als gevolg van ingeschakelde huishoudelijke hulp, of gemiste inkomsten omdat je arbeidsongeschikt bent geraakt.

Als bestuurder die het ongeval veroorzaakte kan je in dat geval ook je letselschade claimen!

Ook in dat geval is het belangrijk een ervaren letselschadeadvocaat of letselschadejurist in te schakelen. Laat je niet door de verzekeraar met een kluitje in het riet sturen. Schakel gespecialiseerde hulp in. In de meeste gevallen kost je dit helemaal niets.

Laat je informeren over hoe je een goede letselschadejurist vindt!

Letselschade-Nederland kan je helpen de juiste letselschadeadvocaat te vinden. De bij ons aangesloten juristen werken allen gratis voor slachtoffers van verkeersongevallen of bedrijfsongevallen.

 • Persoonlijke behandeling van al onze cliënten
 • Professionele juridische hulp door ervaren letselschadejuristen
 • Altijd de hoogst mogelijke schadevergoeding

Wanneer je passagier was bij een ongeluk, wordt jouw schade altijd vergoed.

JE kunt de brochure aanvragen, maar je kunt je ook direct laten terugbellen door het formulier rechts in te vullen. Neem vandaag nog contact met ons op!

Diensten

Wat kunnen wij voor jou doen: Wij helpen je bij het claimen van je letselschade. Je bent gegarandeerd van de beste hulp en dat geheel gratis!

Team

De juristen die voor Letselschade-Nederland werken zijn allen zeer daadkrachtig en weten hoe zij je kunnen helpen bij het claimen van uw schade.

Tarieven

De juristen brengen géén werkzaamheden in rekening bij letselschadeslachtoffers. Je krijgt dat in het eerste contact schriftelijk door ons bevestigd.