Aanrijding

  • Maximale schadevergoeding
  • Gegarandeerd kosteloze hulp
  • Betrouwbaar, deskundig en daadkrachtig

Letselschade door aanrijding

Je hebt (ernstige) letselschade opgelopen na een aanrijding in het verkeer. De partij die hiervoor aansprakelijk is zal alle schade moeten vergoeden. Richt je je volledig op het herstel? Dan zorgen wij voor een volledige schadevergoeding. De bij LSN aangesloten juristen gaan meteen voor je aan de slag. Gratis!

  • Wij staan bekend om onze snelle aanpak
  • Vul het contactformulier in, wij helpen je vandaag!
  • Binnen enkele uren is uw dossier al bij één van onze letselschadebureaus in behandeling
  • Zij claimen je schade gratis; je hoeft hen niets te betalen
  • De juristen werken volgens de normen van het Keurmerk Letselschade

Pijn na een auto ongeluk en heb je vragen over de vergoeding van je letselschade, dan staan wij voor je klaar. Vul je naam en telefoonnummer in, dan bellen wij je vandaag terug.

Voorschot op volledige schadevergoeding

Bij een aanrijding met letselschade regelen wij voor je bij de verzekeraar alvast een voorschot op de volledige schadevergoeding. Wanneer je ons inschakelt, zorgen wij ervoor dat je snel een voorschot op je schade zult ontvangen. Hiermee kan je alvast je eerste schadeposten betalen.

Wanneer je bent aangereden en daar letsel bij heeft opgelopen zullen er veel zaken geregeld moeten worden. Het belangrijkste is uiteraard dat je er zo snel mogelijk weer bovenop komt.

Schadevergoeding regelen voor aanrijding? Vul het contactformulier in

Alle kosten die je als gevolg van dit ongeval maakt, komen voor rekening van de tegenpartij. Je kunt aan de rechterzijde van deze pagina je gegevens invullen om ons in te schakelen en de schadevergoeding te regelen. Een groot voordeel is dat deze juridische bijstand voor jou helemaal gratis is – en wij onmiddellijk voor je aan de slag gaan. Wij laten je niet weken wachten, je zaak wordt direct door ons in behandeling genomen.

Over Letselschade Nederland

Onze organisatie is opgericht om ervoor te zorgen dat letselschadeslachtoffers de juridische hulp krijgen waar zij recht op hebben. Omdat zij een beetje extra juridische hulp wel kunnen gebruiken. En omdat wij vinden dat deze hulp 100% gratis moet zijn. En omdat zij na een aanrijding niet zitten te wachten op ook nog eens een torenhoge advocaten nota. Je zult van de bij ons aangesloten letselschadebureaus dan ook nooit een rekening ontvangen.

Belangrijke tip bij letselschade door aanrijding!

Wij willen slachtoffers van letselschade een belangrijk tip meegeven. Is er sprake van klachten na de aanrijding, meld je dan zo snel mogelijk bij uw huisarts. Je dient namelijk bewijs te leveren dat de klachten daadwerkelijk door deze aanrijding zijn veroorzaakt. Als je hier te lang mee wacht, zal de verzekeraar al snel vinden dat de klachten een andere oorzaak hebben.

Neem direct contact met ons op voor juridische bijstand bij letselschade door een aanrijding. Wij staan je vandaag te woord en we kunnen je meteen, in heel Nederland, gratis bijstaan.

Aangereden door auto

In vrijwel alle gevallen is er bij een aanrijding met een andere auto sprake van een botbreuk of whiplash. De verzekeraar van de tegenpartij zal er alles aan doen om de schadevergoeding waar je recht op hebt, zo laag mogelijk te houden.

Je hebt echter recht op een maximale schadevergoeding. Laat de bij ons aangesloten verkeersongevallen juristen daarom voor jou de strijd aangaan. Zij kennen alle “trucjes” en gebruiken hun juridische kennis om een zeer hoge schadevergoeding te claimen.

Aangereden op de fiets

Het is belangrijk dat je zo snel mogelijk geneest na een aanrijding op de fiets. Je kunt uw zaak overdragen aan ons team. Wij pakken je dossier meteen op en kunnen je binnen niet al te lange tijd al vertellen welk bedrag je krijgt uitgekeerd. Onze hulp is gratis, dus laat je gegevens achter, dan bellen wij terug.

Noot: Als fietser heb je áltijd (in iedere situatie) recht op schadevergoeding, óók als je zelf schuldig bent aan het ongeval. Claim nu je schadevergoeding.

Aangereden door vrachtwagen

In dergelijke gevallen is het letsel vaak zeer ernstig en kun je vrijwel altijd rekenen op een hoge schadevergoeding. Onze letselschadebureaus verlenen je alle hulp die u nodig heeft bij het eisen van een rechtvaardige schadevergoeding. Wij halen alles uit de kast om een zo hoog mogelijk schadevergoeding te claimen.

Aangereden door scooter

Scooters en brommers rijden vaak te hard of over een fietspad waar geen brommers mogen rijden. In veel gevallen zijn deze voertuigen opgevoerd, wat inhoudt dat de bestuurder veel harder kan rijden dan wettelijk toegestaan. Als het fout gaat en jij bent hiervan de dupe geworden, kunnen onze juristen de hele zaak van je overnemen.

Onze juristen zijn goed bekend met dit soort aanrijdingen en weten dus precies hoe zij snel tot een hoog schadebedrag kunnen komen. Richt jij je volledig op het herstel, dan zorgen zij voor de beste juridische bijstand.

Aangereden door ander voertuig

Ben je aangereden en lijd je hierdoor schade? Het maakt niet uit om wat voor schade het gaat, voor alle nadelige gevolgen die het ongeval tot stand heeft gebracht, kunnen wij de tegenpartij aansprakelijk stellen. Ook al denk je geen recht te hebben op compensatie, vaak zijn er toch mogelijkheden. Neem dus zeker even contact op om je zaak voor te leggen. Misschien kunnen wij toch nog iets voor je betekenen.

Neem contact op!

Je hebt letselschade door een aanrijding. Je houdt pijnklachten na het ongeval? Deze schade zal snel en volledig vergoed moeten worden. Je hebt bijvoorbeeld recht op een vergoeding voor inkomensverlies, maar ook voor gederfde levensvreugde (smartengeld) – en daarnaast ook voor alle andere kosten die je door deze aanrijding heeft moeten maken. De jurist van het bij ons aangesloten letselschadekantoor dient je schadeclaim in en neemt daarin álle kosten mee. Dus vul je contactgegevens nu rechts in en wij gaan met spoed voor je aan de slag.

Diensten

Wat kunnen wij voor jou doen: Wij helpen je bij het claimen van je letselschade. Je bent gegarandeerd van de beste hulp en dat geheel gratis!

Team

De juristen die voor Letselschade-Nederland werken zijn allen zeer daadkrachtig en weten hoe zij je kunnen helpen bij het claimen van uw schade.

Tarieven

De juristen brengen géén werkzaamheden in rekening bij letselschadeslachtoffers. Je krijgt dat in het eerste contact schriftelijk door ons bevestigd.