file verkeersongeval

Verkeersongeluk

  • Maximale schadevergoeding
  • Gegarandeerd kosteloze hulp
  • Betrouwbaar, deskundig en daadkrachtig

Letselschade na verkeersongeval

Verkeersongevallen zijn vervelend maar gebeuren helaas regelmatig. Vaak lopen mensen letselschade door een verkeersongeval op. Je houdt pijn na een auto ongeluk, je ervaart klachten na een ongeluk. Zo kan je bijvoorbeeld letselschade oplopen door een aanrijding. Als slachtoffer van een verkeersongeval kun je een schadevergoeding claimen voor de schade die je hebt opgelopen. Wij kunnen helpen. De door ons ingeschakelde juridische bijstand is 100% gratis.

Waarom Letselschade Nederland?

  • De bij ons aangesloten kantoren voldoen aan alle eisen die de Letselschade Raad stelt.
  • Hierdoor is een professionele behandeling van je letselschadezaak gewaarborgd.
  • De letselschadebureaus werken volgens de normen van het Keurmerk Letselschade.

Wij kunnen je helpen bij het verhalen van je schade. Wanneer je het contactformulier invult, neemt één van de ervaren letselschadejuristen vandaag nog contact met u op om de zaak met je te bespreken.

Letselschade na aanrijding

Je hebt letsel naar aanleiding van een verkeersongeval. Onze juridische dienstverlening is gratis.

Neem vandaag contact op voor hulp bij het claimen van een financiële vergoeding voor letselschade na een aanrijding.

Auto-ongeluk

Ben je het slachtoffer geworden van een auto-ongeluk? Vaak is er dan sprake van whiplash letsel. Wanneer het ongeval de schuld is van een ander, heb je recht op schadevergoeding. Onze juristen helpen je gratis je schade vergoed te krijgen door je tegenpartij. Wanneer je informatie wilt over wat te doen na een verkeersongeval, ben je bij LSN aan het juiste adres. Heb je letselschade door aanrijding dan kan LSN je gratis adviseren.

Motorongeval

Bent je op je motor aangereden en heb je als gevolg hiervan een motorongeluk meegemaakt met letsel als gevolg, dan wil je je schade vergoed zien. Het is niet altijd makkelijk voor een leek om deze schade in zijn geheel vergoed te krijgen. Vaak weet je ook niet precies welke schade geclaimd kan worden. Ook bij letselschade door motorongevallen staan wij je kosteloos bij om je schade te verhalen.

Voetganger ongeval

Voetgangers in het verkeer zijn kwetsbaar. Wanneer hen een ongeluk overkomt, is het letsel vaak ernstig. Heb je als voetganger een ongeval gehad, bent je als voetganger aangereden en hou je pijnklachten na het ongeval? Neem dan vandaag nog contact op om je te laten helpen bij het claimen van je schade.

Fietsongeval

Hetzelfde geldt eigenlijk voor fietsers. Ook deze houden vaak ernstige letselschade zoals botbreuken, over aan een ongeval, wanneer zij worden aangereden. Aarzel niet om bij een fietsongeval vrijblijvend hulp in te roepen van één van onze ervaren medewerkers. Wij helpen je graag op weg met het verhalen van je letselschade op de tegenpartij.

Schadeclaim indienen n.a.v. verkeersongeval

Wij claimen de letselschade die je hebt opgelopen na een auto-ongeluk bij de andere partij van het ongeval. Ook als je zelf (deels) schuld had aan het ongeval, zijn er vaak alsnog mogelijkheden om je schade op de tegenpartij te verhalen. Bij een kop-staart botsing loop je het risico op een whiplash. Wanneer je het contactformulier invult, zorgen wij ervoor dat één van de bij ons aangesloten letselschadekantoren dezelfde dag nog contact met je opneemt, zodat je zo snel mogelijk een schadeclaim kunt indienen om je schade maximaal vergoed te krijgen.

Tegenpartij aansprakelijk stellen

De letselschadejurist helpt je met het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Dit is de eerste stap in het vergoed krijgen van de kosten die je hebt gemaakt als gevolg van het verkeersongeval. Wanneer dit eenmaal gedaan is, zal de letselschadejurist samen met jou in kaart brengen waaruit die schade bestaat.

Zo kan onder meer naar de hoogte van het smartengeld worden gekeken. Voor juridisch advies ben je bij ons kantoor aan het juiste adres. De aangesloten kantoren zijn allen ervaren en betrouwbaar en werken snel.

Wanneer je contact met ons opneemt door middel van het contactformulier zal een verkeersongevallen jurist je zaak in behandeling nemen. Je kunt dan rekenen op:

  • Snelle behandeling van je letselschade zaak
  • Betrouwbaar advies
  • Ervaren letselschadejuristen
  • Een hoge schadevergoeding

Schadevergoeding van de verzekeraar

Bij letselschade door een verkeersongeval zal de verzekeraar van de tegenpartij de schadevergoeding moeten uitkeren. Je kunt zo alle kosten vergoed krijgen.

Kostenposten

Er zijn veel meer schadeposten die je vergoed kunt krijgen, waar je waarschijnlijk zelf niet aan denkt. Daar zijn wij voor. Neem contact met ons op om je volledige letselschade te claimen. Het is al vervelend genoeg dat je een verkeerongeval is overkomen.

Gratis juridische hulp

Wij zorgen ervoor dat je gratis juridische hulp bij het verhalen van je letselschadevergoeding krijgt. Neem vandaag nog contact met ons op om je schade te claimen. Wij zullen voor jou de aansprakelijkheid erkend zien te krijgen.

Geen kosten

Onze juridische hulp is bij ons ook na een verkeersongeval, 100% kosteloos, dus je hoeft niet bang te zijn dat het je iets zal gaan kosten. Wij zullen jou nooit kosten in rekening brengen.

Schakel onze letselschadejuristen in

Als je een slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval en je houdt pijn na (auto) ongeluk, dan is het verstandig om een letselschadejurist in te schakelen, die daadkrachtig voor je optreedt, maar die wel reëel blijft in het claimen van de schade.

Bij Letselschade Nederland is uw schadeclaim in goede handen!

Wij zorgen voor erkenning van wat je is overkomen én voor een maximale schadevergoeding.

Neem contact op!

Heb je letsel door een verkeersongeval, vul dan snel het contactformulier in en wij zorgen ervoor dat jij je letselschade kunt claimen bij de wederpartij.

Diensten

Wat kunnen wij voor jou doen: Wij helpen je bij het claimen van je letselschade. Je bent gegarandeerd van de beste hulp en dat geheel gratis!

Team

De juristen die voor Letselschade-Nederland werken zijn allen zeer daadkrachtig en weten hoe zij je kunnen helpen bij het claimen van uw schade.

Tarieven

De juristen brengen géén werkzaamheden in rekening bij letselschadeslachtoffers. Je krijgt dat in het eerste contact schriftelijk door ons bevestigd.