Bedrijfsongeval

  • Maximale schadevergoeding
  • Gegarandeerd kosteloze hulp
  • Betrouwbaar, deskundig en daadkrachtig

Ongeval in diensttijd, wat te doen?

Je hebt een bedrijfsongeval gehad. Je hebt pijn, verwondingen en daar komen kosten bij kijken. Doktersrekeningen, gemist salaris omdat je niet of minder kunt werken tijdens je herstel, en bijvoorbeeld vervangend vervoer naar het werk. Je hoeft niet zelf op te draaien voor deze kosten. Wanneer je tijdens uw werkzaamheden voor uw baas een ongeval is overkomen, kun je in de meeste gevallen deze schade vergoed krijgen. Je werkgever is hoogstwaarschijnlijk namelijk verantwoordelijk en dus aansprakelijk voor de schade.

Je moet deze schade wel zelf claimen. In de meeste gevallen komt een werkgever niet zelf met het voorstel de letselschade te vergoeden. Je moet je werkgever dus aansprakelijk stellen voor het ongeval en de schade.

Wat te doen na een ongeval op het werk:

  • Ga zo snel mogelijk naar je huisarts
  • Laat hem duidelijk in het dossier noteren wat je klachten zijn
  • Vraag je collega’s te getuigen
  • Neem foto’s van de onveilige situatie waarin het ongeval plaatsvond

Wanneer je deze stappen onderneemt, heb je bewijs in handen dat je ondersteund bij het aansprakelijk stellen van je werkgever.

Hoe stel ik mijn werkgever aansprakelijk bij een bedrijfsongeval?

Je moet je werkgever aansprakelijk stellen voor de schade. Voor veel werknemers is dat een grote stap. Wij begrijpen dat. Wij begrijpen ook dat je – wanneer je een vast contract heeft – geen problemen met je werkgever wilt krijgen door het indienen van een schadeclaim. Zo’n claim valt niet bij iedereen in goede aarde. Het is niet zo gek dat je bang bent dat er repercussies volgen wanneer je je werkgever aansprakelijk stelt voor het ongeval. Misschien ben je zelfs bang je baan kwijt te raken – en dan ben je nog verder van huis.

Maar maak je je geen zorgen. Je werkgever is hoogstwaarschijnlijk verzekerd voor dit soort gevallen. Je hoeft dan ook niet direct in gesprek te gaan met je werkgever, maar met diens verzekeraar. Wanneer je een letselschadeprofessional inschakelt, hoef je zelf het woord niet te voeren. Deze doet namelijk voor jou de onderhandeling.

Schakel de hulp in van een ervaren en onafhankelijke deskundige

Laat je terugbellen en één van onze medewerkers zal je in contact brengen met een ervaren letselschadespecialist. Deze heeft er begrip voor dat je geen problemen wilt met je werkgever en zal dan ook in overleg met jou de te volgen stappen bespreken. Het inschakelen van een onafhankelijke letselschadeprofessional bij een bedrijfsongeval heeft verschillende voordelen:

  • Je hoeft niet in discussie met je baas over het vergoeden van je kosten;
  • Je hoeft er geen tijd in te stoppen om uit te zoeken op hoeveel schadevergoeding je recht hebt en hoe je deze aanvraagt;
  • Je kunt je volledig richten op je herstel.

Terwijl je gewoon aan het werk gaat – als dit mogelijk is met je letsel – spreken de verzekeraar van je werkgever en je persoonlijke belangenbehartiger met elkaar over je schade en de vergoeding hiervan. Op deze manier blijft het contact met je werkgever ‘schoon’ en hoef je je geen zorgen te maken dat er onderhuidse spanningen gaan spelen na het bedrijfsongeval.

Persoonlijk juridische hulp bij letselschade

Wij begrijpen als geen ander wat je doormaakt. Door onze intensieve ervaring in het bijstaan van letselschadeslachtoffers, weten we wat je op dit moment meemaakt en wat je nodig hebt. Je krijgt een persoonlijke jurist toegewezen die jouw verhaal aanhoort en de details onthoudt, zodat je niet telkens opnieuw hoeft te vertellen wat de toedracht is van je situatie. Indien nodig komt hij of zij bij je op huisbezoek als het moeilijk voor je is om naar een van onze kantoren te komen.

Natuurlijk is onze hulp voor slachtoffers altijd gratis. Zo kom je niet met extra kosten te zitten. Letselschade door een bedrijfsongeval is immers vervelend genoeg.

Vul het contactformulier rechts in, wanneer je wil dat wij je terugbellen.

Om onze gratis informatiebrochure te bestellen, kun je onderstaand formulier invullen. Je ontvangt dan via een e-mail een link, waarmee je de gids direct kunt downloaden.

Diensten

Wat kunnen wij voor jou doen: Wij helpen je bij het claimen van je letselschade. Je bent gegarandeerd van de beste hulp en dat geheel gratis!

Team

De juristen die voor Letselschade-Nederland werken zijn allen zeer daadkrachtig en weten hoe zij je kunnen helpen bij het claimen van uw schade.

Tarieven

De juristen brengen géén werkzaamheden in rekening bij letselschadeslachtoffers. Je krijgt dat in het eerste contact schriftelijk door ons bevestigd.