Over ons

 • Maximale schadevergoeding
 • Gegarandeerd kosteloze hulp
 • Betrouwbaar, deskundig en daadkrachtig

Letselschade Nederland is opgericht om slachtoffers van letselschade door te verwijzen naar een betrouwbaar letselschadekantoor.

Wij merken maar al te vaak dat verkeersslachtoffers of slachtoffers van ongelukken op het werk worden afgescheept met een klein bedrag. Verzekeraars traineren en frustreren de slachtoffers, om op die manier slachtoffers te dwingen tot het afwikkelen van hun letselschadezaak. Ook wanneer de slachtoffers nog niet geheel hersteld zijn. Ook wanneer een slachtoffer op het punt staat zijn baan te verliezen als gevolg van het ongeval.

Letselschade-Nederland wil het letselschadeslachtoffers dan ook helpen bij het zoeken naar een betrouwbaar letselschadekantoor. Laat je contactgegevens achter en je wordt vandaag nog geholpen.

Gratis Juridische Bijstand & Advies bij Letselschade

Schadevergoeding claimen na een ongeval met letsel? Gratis hulp van letselschadejuristen.

Heb je te maken met letselschade door een verkeersongevalbedrijfsongeval of  hondenbeet? Dan heb je mogelijk recht op schadevergoeding. Onze ervaren juristen helpen je deskundig en voortvarend bij het verhalen van je schade.

Wil je ook snel een voorschot op uw schade ontvangen? Als de aansprakelijkheid in je zaak erkend is, kan dat! In vrijwel alle gevallen kunnen wij ervoor zorgen dat je zeer snel een eerste voorschot op je letselschade zal ontvangen.

Waarom LSN?

 • De bij ons aangesloten kantoren voldoen aan alle eisen die de Letselschade Raad stelt
 • Zij werken volgens de normen van het Keurmerk Letselschade
 • De letselschadejuristen zijn ervaren  en werken snel
 • Wij zorgen ervoor dat je snel een voorschot op uw schade krijgt uitgekeerd.

Laat ons je schadevergoeding vandaag nog claimen:

 • LSN staat bekend om haar persoonlijke, betrouwbare en efficiënte aanpak
 • LSN biedt landelijke dekking en is een onafhankelijk bureau
 • Onze hulp is geheel gratis

Advies en juridische bijstand is altijd gratis bij Letselschade Nederland. Indien je nu contact met ons opneemt, kan één van de letselschadejuristen direct voor je aan de slag.

Wat te doen na letselschade?

Wat te doen bij letselschade? Er is je een ongeval overkomen. Naast de schrik en het lichamelijk leed dat je is overkomen, lijd je als gevolg van dit ongeval ook letselschade. Deze schade wil je vergoed zien. Je wilt gratis letselschade advies. En je wilt dat je zaak deskundig en vlot wordt behandeld. LSN kan hiervoor zorgen.

Letselschade door verkeersongeval?

Wanneer je een verkeersongeval is overkomen kunnen wij je op zeer korte termijn helpen om je letselschade vergoed te krijgen. De jurist letselschade claimt een schadevergoeding voor je. Wanneer je contact met ons opneemt gaan wij vandaag nog voor je aan de slag. Ga verder naar letselschade verkeersongeval.

Letselschade door bedrijfsongeval?

Ook wanneer je op je werk een ongeval is overkomen, gaan onze juristen voor jou de letselschade op de werkgever verhalen. Wij doen dit in goed overleg met jou, om u geen problemen te laten krijgen met je werkgever. Ga verder naar letselschade bedrijfsongeval.

Een ongeval is al erg genoeg. Juridisch specialisten staan voor je klaar. 100% gratis hulp. Direct juridisch advies? Klik hier en neem contact op!

Letselschade door ander soort ongeval?

Je kunt ook letselschade oplopen door een kapotte stoel of een losgebroken paard of valse hond. Ook dan kunnen onze letselschadejuristen je helpen.

Je kunt onze letselschade juristen kosteloos een schadeclaim in laten dienen. Je krijgt van hen gratis letselschade advies. Juridische bijstand is noodzakelijk om je kosten vergoed te krijgen. Neem vandaag nog contact met ons op voor gratis hulp.

Groot voordeel is dat je letselschadezaak dezelfde dag nog door een van de bij ons aangesloten juristen in behandeling wordt genomen. Zo hoef je niet dagenlang te wachten tot een letselschadespecialist zich in je zaak vastbijt. Je belangenbehartiger zal de strijd met de verzekeraar voeren.

Letselschade Nederland biedt je juridische begeleiding op maat. Iedereen is immers anders, en elk slachtoffer heeft op zijn of haar eigen manier behoefte aan hulp bij het claimen van zijn schade. Wij bieden dan ook juridische hulp op maat.

Gratis bezoek aan huis

Wanneer je dat wenst komt onze letselschadespecialist je thuis bezoeken. Wij werken samen met  juridische adviesbureaus die bekend staan om hun persoonlijke en betrouwbare aanpak.

Als je ons inschakelt, krijg je:

 • gratis juridische bijstand
 • persoonlijke en betrouwbare hulp
 • efficiënte aanpak van uw zaak

Snel hulp

Je zoekt direct naar letselschade hulp? Onze juristen werken snel en laten je niet weken wachten op een reactie. Vandaag gebeld is op zijn laatst morgen een reactie. Voor elk type ongeval is er dagelijks een jurist beschikbaar voor jouw zaak.

Onze juristen letselschade zijn ervaren en zal op zo kort mogelijke termijn je schadeclaim indienen bij je wederpartij. Kwalitatieve rechtsbijstand.

Letselschade is al erg genoeg. Herstel is de volgende stap. Tijdens dit proces maak je mogelijk extra kosten. Wie is er verantwoordelijk voor deze kosten en voor je letselschade? LSN helpt je met het verhalen van deze kosten op de tegenpartij.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Heb je vragen of wilt u dat wij de tegenpartij aansprakelijk stellen? De bij ons aangesloten kantoren brengen géén kosten bij je in rekening.

Wij werken in heel Nederland. Indien je dat wenst, bezoeken wij je thuis om de zaak te bespreken. Je hebt recht op schadevergoeding, wij zorgen daarvoor. Neem contact met ons op via het contactformulier en je krijgt binnen 24 uur gratis juridisch advies.

Diensten

Wat kunnen wij voor jou doen: Wij helpen je bij het claimen van je letselschade. Je bent gegarandeerd van de beste hulp en dat geheel gratis!

Team

De juristen die voor Letselschade-Nederland werken zijn allen zeer daadkrachtig en weten hoe zij je kunnen helpen bij het claimen van uw schade.

Tarieven

De juristen brengen géén werkzaamheden in rekening bij letselschadeslachtoffers. Je krijgt dat in het eerste contact schriftelijk door ons bevestigd.