file verkeersongeval

Verkeersongeval

 • Maximale schadevergoeding
 • Gegarandeerd kosteloze hulp
 • Betrouwbaar, deskundig en daadkrachtig

Het kan u zomaar overkomen: een verkeersongeval. Wat als u dan schade oploopt, buiten u schuld om? Wat als u pijn en verwondingen heeft die behandeld moeten worden, als u niet of minder kunt werken door uw letsel en in de kosten loopt, wat moet u dan doen? Maakt u zich geen zorgen: u kunt een schadevergoeding krijgen voor de letselschade die u oploopt door een verkeersongeval. Letselschade Nederland staat u bij.

Verkeersongeval en letselschade, wat moet ik doen?

Natuurlijk is het belangrijk dat u weer helemaal herstelt van het verkeersongeval. Dat is logisch. Maar verder is het natuurlijk ook belangrijk dat u niet in de financiële problemen komt als gevolg van de letselschade die u lijdt na het ongeval. Gelukkig kunt u een schadevergoeding claimen voor uw schade. U kunt ook alvast een voorschot krijgen, zodat u uw kosten kunt dekken voordat de schade definitief is afgehandeld. Dit voorschot kan uw belangenbehartiger voor u aanvragen.

Zoek een ervaren letselschadejurist

Laat u bij het claimen van uw letselschade bijstaan door een ervaren en onafhankelijke jurist, die uw belangen goed zal behartigen. Deze neemt veel werk van u over, bijvoorbeeld het uitzoeken van welke schadeposten u allemaal kunt claimen, de wederpartij van het verkeersongeval aansprakelijk stellen en uw schadevergoeding en voorschotten aanvragen. Lees in onze brochure hoe u deze belangenbehartiger kunt vinden! Hebt u vragen? Aarzel dan niet om met ons in contact te treden. Dat is altijd vrijblijvend en gratis.

Verkeersongeluk en smartengeld

Als u een verkeersongeval heeft meegemaakt zult u hiervan schrik, pijn en smart ondervinden. In Nederland heeft u dan recht op smartengeld, een vergoeding voor de immateriële ofwel geestelijke schade die u hebt opgelopen. Het bepalen van de hoogte van het smartengeld is een ingewikkelde zaak, die niet zo eenvoudig op een website valt uit te leggen.

Ons advies is dan ook: Schakel een goede letselschadeadvocaat in en zorg ervoor dat uw smartengeld voldoende wordt uitgekeerd! Lees in onze brochure hoe u dit het beste kunt doen, of vul het contactformulier hiernaast in zodat wij u kunnen helpen op uw zoektocht naar een goede, ervaren en bedreven letselschadespecialist.

Hoe hoog is mijn smartengeld? Smartengeld is van veel factoren afhankelijk, bijvoorbeeld:

 • Ernst van het letsel
 • Uw leeftijd
 • Hoe lang houdt u klachten

Zoek een goede letselschadespecialist, zodat u zeker weet dat u het juiste bedrag aan smartengeld zult ontvangen. Deze kan namelijk aan de hand van gelijksoortige zaken bewijzen dat u recht hebt op een hoog bedrag aan smartengeld.

Laat u informeren over hoe u een goede letselschadejurist vindt!

U kunt de brochure aanvragen, maar u kunt zich ook direct laten terugbellen door het formulier rechts in te vullen. Wij verzekeren u ervan dat u kunt rekenen op een goede, persoonlijke behandeling door de juristen van het letselschadekantoor waar wij mee werken. Zij krijgen altijd zeer lovende reacties van hun cliënten:

 • De juristen zijn zeer goed bereikbaar door heel Nederland door verschillende kantoren in het land.
 • Wanneer u niet mobiel bent door uw schade, komen zij zonder problemen bij u op huisbezoek.
 • Doordeweeks hebben zij zeer ruime telefonische openingstijden, zodat u altijd met vragen terecht kunt.
 • Zij zien u als persoon en niet als nummer, en werken hard om uw schade vergoed te krijgen.
 • Zij gaan proactief achter de wederpartij aan, zodat u niet lang hoeft te wachten op antwoord.
 • Uw dossier wordt behandeld door uw eigen jurist die uw verhaal kent, zodat u dat maar één keer hoeft te vertellen.
 • Door jarenlange ervaring weten zij precies welke schade zij kunnen claimen voor u, en hoe.

Wilt u ook de schadevergoeding ontvangen waar u recht op hebt? Neem contact met ons op en wij bellen u zo snel mogelijk terug voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Diensten

Wat kunnen wij voor jou doen: Wij helpen je bij het claimen van je letselschade. Je bent gegarandeerd van de beste hulp en dat geheel gratis!

Team

De juristen die voor Letselschade-Nederland werken zijn allen zeer daadkrachtig en weten hoe zij je kunnen helpen bij het claimen van uw schade.

Tarieven

De juristen brengen géén werkzaamheden in rekening bij letselschadeslachtoffers. Je krijgt dat in het eerste contact schriftelijk door ons bevestigd.