Hondenbeet

 • Maximale schadevergoeding
 • Gegarandeerd kosteloze hulp
 • Betrouwbaar, deskundig en daadkrachtig

Letselschade door een hondenbeet. Je was nietsvermoedend aan het wandelen, of op bezoek bij een bekende, toen je werd aangevallen door een hond. Door deze hondenbeet heeft je veel leed en pijn bezorgd en hier wil je een compensatie voor. En die verdien je ook! Maar het claimen van een schadevergoeding bij een hondenbeet kan je zorgen opleveren. Wie draait er op voor de schade? Wat als de eigenaar van de hond een bekende van je is? Daar kan je wel wat hulp bij gebruiken. Het goede nieuws is dat wij je in contact kunnen brengen met de juiste persoon voor uw zaak.

Ben je door een hond gebeten?

Als je schade hebt opgelopen omdat je bent aangevallen door een hond, dan kan je bijna altijd de schade verhalen op de eigenaar van de hond. Je kunt de volgende kosten claimen:

 • Kosten voor het bezoek aan het ziekenhuis/huisarts
 • Kosten voor kapotte kleding
 • Kosten voor het verlies van je no claim bij de ziektekostenverzekering
 • Kosten voor een therapie om van je angsten af te komen (bijvoorbeeld EMDR-therapie)
 • Smartengeld (een vergoeding voor het geestelijke leed dat je hebt opgelopen

Dit is slechts een greep uit de kosten die er kunnen komen kijken bij letselschade door een hondenbeet. Wilt je specifiek weten wat je allemaal vergoed kunt krijgen? Wij kunnen je verder helpen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Breng de schade goed in kaart

Het is van groot belang dat je de schade op de juiste manier in kaart brengt en de eigenaar van het dier aansprakelijk stelt! Zo kan je goed bewijzen op welk bedrag aan schadevergoeding u recht hebt. Dus bewaar alle nota’s van de kosten die je maakt, en houd een logboek bij van de schade.

Schadevergoeding voor een hondenbeet

Door een hond gebeten en letsel? Je hebt in vrijwel alle gevallen recht op een schadevergoeding. Soms is het lastig om de eigenaar van de hond aansprakelijk stellen, omdat het bijvoorbeeld je buurman is. Je wilt de goede band behouden! De door ons ingeschakelde juristen beseffen dat en gaan dan ook altijd – wanneer je dat wilt – voorzichtig te werk.

Soms wil een eigenaar van een hond niet meewerken. Wat kan je dan doen?

 1. Doe aangifte bij de politie
 2. Maak foto’s van uw verwondingen en littekens
 3. Vraag of eventuele getuigen hun telefoonnummer aan je willen geven
 4. Bezoek altijd een arts
 5. Schakel een ervaren letselschadespecialist in

Hoe vind je een goede letselschadespecialist die met zorg je zaak aanpakt? Neem contact met ons op! De juristen waar wij mee werken, zijn gespecialiseerd in letselschade. Ze hebben jarenlange ervaring in het vak en al vele slachtoffers voor je aan een complete vergoeding van hun schade geholpen.

De letselschadejuristen waar wij mee werken zijn trots op dat cliënten altijd zo tevreden zijn over hun persoonlijke aanpak. Zij zijn goed bereikbaar omdat ze kantoren door het hele land hebben. En mocht reizen voor je niet mogelijk zijn, dan komen ze zonder problemen op huisbezoek. Daarnaast werken zij met ruime telefonische openingstijden. Ook nemen ze de tijd om de situatie echt goed te leren kennen en zal je altijd je eigen jurist toegewezen krijgen. Zo voel je je niet een nummertje in een grote machine, maar word je echt serieus genomen in je situatie.

Ken je rechten!

Je zal je medisch dossier bij de huisarts of het ziekenhuis moeten overleggen. Laat dit over aan iemand die er verstand van heeft. Laat je niet intimideren door de verzekeraar van de wederpartij, die misschien zal doen alsof je schade niet zo erg is. Ken je rechten en laat je bijstaan door een ervaren letselschadeadvocaat!

Wij helpen je hier graag bij. Vraag de gids aan en ontvang meer informatie!

Diensten

Wat kunnen wij voor jou doen: Wij helpen je bij het claimen van je letselschade. Je bent gegarandeerd van de beste hulp en dat geheel gratis!

Team

De juristen die voor Letselschade-Nederland werken zijn allen zeer daadkrachtig en weten hoe zij je kunnen helpen bij het claimen van uw schade.

Tarieven

De juristen brengen géén werkzaamheden in rekening bij letselschadeslachtoffers. Je krijgt dat in het eerste contact schriftelijk door ons bevestigd.